Naslovna > Novosti i događanja > Novosti
Novosti i događanja

Novosti

3D LED Ekran FARKIYLA TÜRKİYE'DE

3D LED Ekran  FARKIYLA TÜRKİYE'DE

  3D LED ekranlar; gözlüksüz olarak 3 boyut algılanabilen ve 3 boyutlu hazırlanmış içeriklerin gösterilebildiği sistemler. Yukarıdan asma veya Yer / platforma üstü olarak kurulabilen iç mekan uygulamalarında kullanılabilecek ürünlerdir.

  3D LED kısmı programlanabilir olan ve bir çok farklı alanda kullanım olanağı sağlayan "3D LED Ekran" ile 3D video görüntüleri, reklama i firma logolarının gösterimi, 3D animasyon gibi bir çok görüntüyş etkileyici görüntüyş görüntüyş görüntüyş görüntüyş görüntüyş görüntüyş görüntüyş görüntüyü görüntüyş görüntüyş görüntüyü görüntüyü görüntüyü görüntüyüs görüntüyüs görüntüyüs görüntüyü Ürünle birlikte sunulan uzaktan kumanda ile ve diğer yönetim cihazları ile uyumluluğu bulunan "3D Led Ekran" ı yere, trasslara,  tavana ya da duvara monte edebilirsiniz.

  Potrebni su vam kul-elementi koji koriste 3D LED ekranlarımız, istenirse kao i mekanda da  uyarlanabilmekte ve "3D LED Ekran", njen ortamda farklılık oluşturarak innsanların ilgisini çekmektedir. Ayrıca kullanıldığı alanlarda özellikle organizasyın ve reklam amaçlı kullanımda etkileyici bir performans ortaya koyacaktır.


  "Yeni teknolojilerin takibi için ASProLED de kalın .."     

 3D LED Ekranlar:

     

 

En Yeni teknolojileri hizmetinize sunmaya devam edeceğiz.

 
Prethodna stranica: REKLAM Amaçlı LED Ekran Oglašavanje Sljedeća stranica: LED Teknolojisi LED (Light Emitting Diode) denir
Posjetiti HTL proizvoda Centar (Telefon: +86-13714518751 )
Kontaktirajte Nas
Kina / Sjedište

Telefon: + 86-755-36626032
Mob: + 86-13714518751

Hong Kong Podružnica

7 / F, Mong Kok Road
NO.33 Kowloon, Hong Kong

E-mail Kontakt

Upit: [e-pošta zaštićena]
Prodaja: [e-pošta zaštićena]
Usluga: [e-pošta zaštićena]

Autorska prava © 2014-2016 HTL prikaz grupe Co. Sva prava pridržana.  Izjava o privatnosti | Sitmap