Naslovna > Novosti i događanja > Novosti
Novosti i događanja

HTL je ugradio H4 unutarnji LED zaslon u PHILIPP PLEIN Fashion Store.
HTL prikazali su proizvedene 2 komade našeg H4 P4 Unutarnji fiksni LED zasloni Za ukrašavanje trgovine PHILIPP PLEIN Flagship dućan u HK, zatvoreni Full color LED zasloni instalirani su na dvije strane stupca #1 u trgovini, koji se nalazi u Hong Kongu Kowloon Tsst Sha Tsui, cesta br. 15.
Struktura i kontrola projekta je vrlo složena, HTL prodaja pažljivo je razgovarala o pojedinostima s klijentom, isporuka se vrši na kraju Jnuara. I konačno je ugrađen unutarnji LED zaslon.
Klijent je rekao da su vrlo zadovoljni efektom! Ispod su neke od slika klijenta:

O PP:
Philipp Plein je njemački modni dizajner i osnivač istoimenog branda. Marka trenutno broji više od 100 trgovina širom svijeta.
Marka je u 2004-u pokrenula Philipp Patrick Plein, njemački modni dizajner čiji su dizajn uklopili smiješnu lubanju koja je postala njegov potpis.
U 2006-u je uvedena linija pribora i u 2008 kolekciji "Couture", koja je također pokrenuta, podržana je oglasnim kampanjama na kojima su glumili Naomi Campbell i Marcus Schenkenberg.
U 2008 Philipp Plein predstavio je svoju kolekciju "heavy metal" povodom modne revije "Njemačke Next Top Model" u Barceloni koju je predstavio Heidi Klum. U 2009-u je surađivao s Mattelom i predstavio lutku Barbie PHILIPP PLEIN tijekom 50th rođendana vjenčanja na Nürnberskom sajmu igračaka na 4 veljači 2009. U istoj godini otvorena je prva monohalerska trgovina u Monte Carlu i prvi komercijalni izložbeni salon u Milanu.
U 2010 PHILIPP PLEIN buticima otvoren u Beču, Moskvi, St. Tropezu, Cannesu i Kitzbuhelu, osim otvaranja komercijalnog showrooma u Düsseldorfu. U lipnju je predstavljena jesenska / zimska oglasna kampanja 2010 koja glumi američku glumicu Mischa Barton.
U buticima 2011 PHILIPP PLEIN otvorenima u Forte dei Marmi i Düsseldorfu, au Hong Kongu je otvoren salon. U rujnu je 2011 Lindsay Lohan najavljen kao lice nove kampanje 2012 proljeće / ljeto, koje je snimljeno nekoliko dana kasnije na obalama jezera Como.
U 2012-u su otvoreni butici 10 PHILIPP PLEIN, u Marbelli, Moskovskom Crocusu, Bakuu, Milanu, Dubaiju, St. Petersburgu, Seulu, Macau, Amsterdamu i Berlinu. Britanski glumac i pjevač Ed Westwick bio je sljedeći slavni izvođač koji je posudio sliku svoje marke. Westwicku je fotografirao svjetski priznati fotograf Terry Richardson, koji je sam sebe pojavio u jesenskom / zimskom 2012 / 2013 kampanji. Westwick je također prošao pistu za muški proljetni / ljetni 2013 modni show.
U 2012 PHILIPP PLEIN potpisali su sporazum s nogometnim timom AS Roma kako bi se odijevali timski igrači počevši od 2012 / 13 sezone za 4 uzastopne sezone. Za proljeće / ljeto 2013 kampanju, Terry Richardson vraća se i kao fotograf i protagonist provokativne kampanje s međunarodnim vrhunskim modelima Lea T. i Poppy Delevingne.
Za jesen / zimu 2013 / 2014 ženski koncert Philipp Plein izabrao je Grace Jones, predstaviti svoju modnu reviju s live izvedbom svog hita "I've See That Face Before"
Pjevačica Iggy Azalea preuzela je pozornicu kako bi otvorila Philipp Plein SS14 modnu predstavu s izvedbom "posla", koja je vodila put za prikazivanje modela koji su samo crni zatvorili Etiopski supermodel Liya Kebede, oštar potez s obzirom na nedavno raspravljeni rasizam u Modna industrija.
Prethodna stranica: HTL marketinški timovi imali prekrasan Dvodnevni rafting izlet u Qingyuanu Sljedeća stranica: Završili smo projekt Turske Sincan Court House.
Izravni linije

Ured Tele: 86-755-33123095
WhatsApp: + 86 13714518751
Skype: cxg-11