Home > Novosti i događanja > Novosti
Novosti i događanja

Novosti

Spor Amaçlı (Skorbord) LED EKRAN Kiralık LE
Spor Amaçlı (Skorbord) LED Ekran
 
 

Stadion larda bulunan LED zaslon ekranları ile skor, oyun süresi, canlı yayın gösterebilme, reklam filmleri oynatma, yarışma bilgileri yönetimi, ses ve görüntü senkronlu TV yayınları gibi içerikleri gösterebilirs.

Bu özellikleri sayesinde LED zaslon stadiona ekranları kullanıldıkları stadlarda çok büyük ölçekli şampiyonaların oynanmasını sağlamaktadır.

LED zaslon stadiona ekranları genellikle futbol sahalarında, basketbol salonlarında, olimpik yüzme havuzlarında, atletizm,  traplen atlamalı spor şampiyonalarında kullanılmaktadır. 

Stadionski LED zaslon ekranların en önemli özellikleri aşağıdaki gibidir:

1. Görüntüleme Özelliği: Tüm uluslararası dillerdeki görüntü ve yazıları gösterebilir. Ayrıca canlı olarak ulusal yayınlarda başarıyla gösterilebilir.

2. Skor ve Zaman Özelliği: Elektronik ekipmanları ile sport led display ekranda basketbol ve voleybol müsabakalarında ortaya çıkan zaman ve skor durumlarını anında görüntülenebilmektedir. Maç yapan takımların isimlerini, gol olması durumunda bunun gösterilmesi, skor yapan oyuncuların adlarının gösterilmesi, değişiklik bilgileri, kırmızı ya da sarı kart olduğunda bunun gösterilmesir gibilje gigsterilmesi gibile gersterilmesi gibile gersterilmesi gili gersterilmesi gibile gersterilmesi gibile gersterilmesi gibi.

3. Bilgi İşleme Özelliği: Skor ve faul olması durumunda otomatik olarak bunların eklenilmesi, atletizm şampiyonalarında atletlerin koşu süreleri ve ekranda tebrik yazısı gibi bilgiler anında gösterilebilir.

4. Acil Durumda Kullanım Özelliği: Sportski LED zaslon ekranlar kullanıldıkları ülkede hernagi bir acil durum, afet gibi bir durum olması durumunda, insanlara belirtilmesi gereken bilgileri ve acil durum çözüm planlarını internete gerekmeksizin gösterebilir.

 

Sportski LED zaslon ekranlar iki farklı türdedir:

LED Display Semafor ekranlar.

- Opseg (Saha kenarı) LED ekranlar.

 

Kiralık LED Ekranlar

 

LED NAJAM DISPLAY Ekran 

 

 

Iznajmljivanje (Kiralama Tipi)  LED zaslon Ekranlar bir çok konserde, organizasyonlarda, emisija kanallarında başarıyla kullanılmaktadır.

 

Iznajmljivanje LED zaslona Ekranlar; unutarnja ve vanjska led ploča, zavjesena zidna ploča, mrežasta led ploča giibi farklı seçenekleri bulunmaktadır.

 

LED zaslon za iznajmljivanje savjeta za iznajmljivanje Ekranların en önemli özelliği istenilen her yere kolayca götürülebilmeleri ve hızlı bir şekilde kurulabilmeleridir.

 

 

Fiksni LED zaslon ekranlardan farklı olarak, savjet za iznajmljivanje ekranlarda çok hızlı kurulum yapılabilmesi için visi (asma) aparatları bulunmaktadır.

 

Kullanıldığı yerlerde uzun süreli ve sabit kullanılmadığından dolayı, zaslon pod vodstvom zaslona ekranlar özel tasarımlı dayanıklı  kasalarla üretilmektedir.

 

Najam LED Display Ekran Kasa Yapısı Diagramı: 

 

Najam LED zaslon

 

Najam LED zaslon

 

 

 

En çok tercih edilen LED zaslon za iznajmljivanje na otvorenom ekran modeli: P8mm, P10mm, P12mm, P16mm  u boji videa na čelu ekranlardır.

 

En çok tercih edilen unutarnji najam LED zaslona ekran modeli: P4mm crna LED, P5mm crna LED, P6mm, P8mm  u boji videa na čelu ekranlardır. 

 
 
Prethodna stranica: Arc, krivulja LED Zaslon Ekran Sistemleri je Bükey Sljedeća stranica: REKLAM Amaçlı LED Ekran Oglašavanje
Kontaktirajte Nas
Izravni linije

Ured Tele: 86-755-33123095
WhatsApp: + 86 13714518751
Skype: cxg-11

Tvornica adresa

Zgrada 1, industrija SKW
Zona, Bao'an, Shenzhen, Kina

E-mail Kontakt

[e-pošta zaštićena]

Autorska prava © 2018-2022 HTL prikaz grupe Co. Sva prava pridržana.  Izjava o privatnosti | Sitmap